Ostalo

VIDEO Pogledajte okršaj između 200-ak kilograma teškog sumo borca i UFC-ove borkinje

Američka MMA borkinja Crystal Vanessa Demopoulos (8-4) u karijeri je imala tri meča u UFC-u, te je izborila dvije pobjede.

Lil Monster ima dvije pobjede u nizu, a u posljednjem okršaju u lipnju je podijeljenom odlukom sudaca svladala Jinh Yu Frey.

Na kraju intervjua u oktogonu, skočila je u naručje Michaelu Bispingu, a to je isto učinila i Joeu Roganu u siječnju nakon trijumfa protiv Silvane Gómez Juárez.

A prošlog je tjedna 33-godišnja MMA borkinja oktogon zamijenila kružnim borilištem za sumo hrvanje (dohyō).

Vanessa je na tečaju sumo hrvanja naučila vrijednu lekciju.

Naime, Lil Monster je na svom Instagramu objavila snimku borbe protiv sumo prvaka Ramyja Elgazara.

Brzo je otkrila kako njezine MMA vještine ne mogu ugroziti Egipćanina koji je težak 226 kilograma!

Na snimci se vidi kako Ramy poziva Vanessu da mu priđe, ona ga je s nekoliko finti željela prevariti, a onda je diva pokušala rušiti iz klinča. Bila je to njezina velika pogreška.

Pokušala je Egipćanina nogama uhvatiti oko vrata, no on ju je jednostavno uhvatio i bacio na tlo.

‘SUMOOO. Veličina nije bitna, poznate su posljednje riječi. Nisam dorasla Ramyju Elgazaru. Kakva avantura’, napisala je Lil Monster ispod video.

U komentarima su se javili mnogi njezini fanovi i kolege u kojima su isticali njezinu hrabrost što je uopće pokušala srušiti dvjestotinjak kilograma teškog sumo borca.

‘Količina poštovanja koju dobiješ čak i za pokušaj sumo natjecanja ne može se ni izgovoriti’, pisalo je u jednom komentaru.

Odgovori

Back to top button