Ostalo

VIDEO Adidasove Tilt 350 rukavice – dobre za sportaše i za okoliš! Anderson Silva: Fantastična inovacija

Desserto je biomaterijal napravljen od kaktusa koji raste u Meksiku, te je dobio je ‘V-Label’ certifikat, međunarodno najpriznatiju oznaku za označavanje veganskih i vegetarijanskih proizvoda.

Adidas je izradio novu liniju boksačkih rukavica napravljenu od tog materijala, prvog visoko održivog i ekološki prihvatljivog organskog materijala na svijetu, a koju možete naći u PRIDE trgovini.

Boksačka rukavica – izrađena od održive kože kaktusa – ima novoregistrirani dizajn koji pomaže u zaštiti zapešća i ruku borbenih sportaša.

Certifikacija se poklapa s lansiranjem novih boksačkih rukavica Tilt 350 izrađenih iz Desserto materijala u partnerstvu s multinacionalnom tvrtkom Adidas Boxing.

– Važno je istaknuti da novi dizajn Tilt 350 Adidas rukavica odlično pristaje na vaše zapešće. No Adidas se nije zaustavio samo na tome, uzeo je vrhunsku pjenu koja apsorbira udarce i stvorila vrhunske rukavice u fantastičnu inovaciju koja može unaprijediti sport – ističe bivši MMA prvak Anderson Silva.

Legendarni Brazilac koji je nakon MMA počeo boksačku karijeru oduševljen je kvalitetom, izgledom, a posebno vrstom materijala iz kojeg su adidasove rukavica napravljene.

– Štiti i jača vaše udarce, a povrh svega, imate ekološki prihvatljivu vegansku kožnu rukavicu. Dakle, imate proizvod koji je dobar za sportaša, sport i okoliš – naglasio je Anderson Silva.

Oznaka ‘V-Label’ postala je najrašireniji veganski simbol u svijetu s više od 40.000 certificiranih proizvoda. Certifikat jamči da proizvod u potpunosti ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.

Desserto je nedavno dokazao svestranost biomaterijala, surađujući između ostalih s BMW-om i H&M-om, te je osvajao nagrade PETA-e.

– Takve rukavice donose promjenu i imati sjajan osjećaj kada ih navučete na šake. Novi dizajn pruža borcu veliko samopouzdanje, dobro pristaje uz zglob i šaku, te daje veliku snagu. Sviđa mi se dizajn – lijepa je rukavica – ali mi se sviđa i podstava. Adidas je napravio snažnu rukavicu koja će biti ključna u mom programu treninga, kao i mojim boksačima – ističe trener svjetskih prvaka Robert Garcia.

Jedinstvene Speed Tilt 350 Adidas rukavice možete naći u PRIDE trgovini za borilačke sportove, na adresi Maksimirska 103, u Zagrebu, ili u Internet trgovini www.pride.hr.

Adidasove Tilt 350 rukavice – Anderson Silva. Foto: Adidas

Odgovori

Back to top button