Ostalo

Preminuo otac Stipe Miočića: Bio si pola svijeta dalje, ali uvijek tu za mene

Bojan Miočić, otac američko-hrvatskog MMA borca Stipe Miočića, preminuo je u nedjelju u 62. godini života. Stipe je tu vijest objavio na društvenim mrežama.

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji se putem Instagrama zahvalio svima na podršci koju su mu pružili nakon smrti oca.

‘Trebalo mi je neko vrijeme da to napišem. Nisam želio to objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama.

Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali uvijek tu za mene.

Bilo je predivno razgovarati s tobom. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i sada nas gledaš. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti.

Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo. Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je bio dobar čovjek. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas’, napisao je objavi Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button