Ostalo

Iranski Hulk nakon sramotnog poraza u boksačkom meču obrisao većinu fotografija

Iranski Hulk uklonio je desetke fotografija sa svog Instagrama nakon sramotnog poraza u boksačkom debiju protiv kolege influencera Kazahstanskog Titana.

Naime, Hulk kojem je pravo ime Sajad Gharibi je prije mjesec dana prekidom u prvoj rundi izgubio protiv Djumanova Almata Bakitoviča.

Iranski snagator ništa nije pokazao od boksačkih vještina, a razlika u težini nije pravila razliku.

Obojica su u ring izašli u majicama kako ne bi pokazali koliko su nespremni stigli na obračun.

A čini se kako je Iranac bio više zapušten, jer je već nakon minute borbe tražio odmor.

Gharibi je popularnost stekao objavama svojih fotografija na Instagramu.

Objavljivao je fotografije i snimke na kojima se razmetao svojim mišićima, a onda u ringu nije bio dovoljno spreman pokazati kakvu ima snagu.

Iranski Hulk ima više od milijun pratitelja na Instagramu, koji već neko vrijeme sumnjaju kako uređuje svoje fotografije prije objavljivanja.

Gharibi je nakon nedavnog debakla u ringu odlučio ukloniti mnoge stare fotografije na kojima je prštao od snage i na kojima je ponosno pokazivao svoje mišiće.

Na njegovom Instagramu trenutačno ima tek 14 objava.

Obožavatelji su često komentirati njegove fotografije tvrdeći kako su fotošopirane, a Gharibi na optužbe nije odgovarao.

Ranije ove godine trebao je boksati protiv poznatog bodybuildera i glumca Martyna Forda.

Prilikom njihovog susreta svi su primijetili ogromnu razliku i posumnjali kako je Hulkov stvarni izgled daleko od onoga što pokazuju fotografije objavljenje na društvenim mrežama.

‘Najstaršniji čovjek na svijetu’ je tijekom sučeljavanja nadvisio Iranskog Hulka. Gharibi je ubrzo nakon njihovog susreta otkazao meč.

Odgovori

Back to top button