Ostalo

FOTO Anderson Silva iznenadio izgledom i novim imidžom

Brazilski borac Anderson Silva (48) je posljednju borbu u UFC-u imao prije tri godine kada je prekidom u četvrtoj rundi izgubio protiv Uriaha Halla.

Nakon bogate i vrlo uspješne MMA karijere (34-11, 1 NC) okušao se u boksu. U posljednje dvije godine imao je tri meča (ukupno pet) u kojima je izborio pobjede protiv Julija Césara Cháveza Jr.-a i Tita Ortiza, a lani je izgubio od youtubera Jakea Paula.

Borilačka legenda trenutačno je okupirana obvezama na snimanju serije Anderson Spider Silva koja se počinje prikazivati 16. studenog na Paramount+ servisu.

U pet epizoda bit će opisan Spiderov životni i sportski put do UFC-ovog prvaka, te kako je postao jedan od najvećih svjetskih MMA boraca.

Silva je u srpnju primljen u UFC-ovu Kuću slavnih, a očito je posljednjih mjeseci imao mnogo posla, pa nije tako često posjećivao dvoranu.

Naime, ovih je dana na Instagramu objavio svoju fotografiju, te iznenadio izgledom i novim imidžom. Silva je pustio bradu, a dobio je i nešto kilograma.

‘Ujak mi je govorio: Rad oplemenjuje čovjeka. Mi nastavljamo ovdje, na ovaj produktivan dan, s mnogo rada, kreacije i dobrih ljudi’, napisao je Silva u objavi.

Odgovori

Back to top button