Boks

Furyjev brat se plaši da Tyson sada ne može više od onoga što je pokazao protiv Ngannoua

Tyson Fury je na nedavnoj boksačkoj priredbi u Saudijskoj Arabiji pobijedio Francisa Ngannoua, ali je mnoge razočarao nastupom.

Tjednima je prije najavljivao kako će meč protiv bivšeg UFC-ovog prvaka biti lagan, no Kamerunac je u svom debiju bio odličan, te je dobro namučio Kralja Cigana.

Britanski borac se trećoj rundi našao u nokdaunu, ali se vratio u meč i do kraja borbe boksao mnogo opreznije, ne dozvolivši protivniku da ga još koji put iznenadi.

A Furyjev brat Shane Fury se plaši da Tyson u ovom trenutku ne može više od onoga što je pokazao protiv Ngannoua.

– Mnogo je toga utjecalo na njegov nastup, to je bila kombinacija raznih stvari koje su mu se dogodile u vremenu dok je bio izvan ringa. I trener mu sugerirao da se riješi loših navika kojima je bio sklon zadnjih deset mjeseci. A onda se u ringu pojavio Ngannou koji je izgledao bolje nego što su svi očekivali – rekao je Shane Fury i dodao:

– Plašim se kako bi to mogao biti Tysonov maksimum u ovom trenutku. Nadam se da nije, ali on ima 35 godina i već smo vidjeli da borci znaju otići preko noći. Nadam se da Tyson tako ne razmišlja, jer kada trenira izgleda drukčije. Sve je u redu, kao da teče med i mlijeko. Ipak se nadam da to nije sve od njega.

Odgovori

Back to top button