MMA

Zapelo u pregovorima između Ngannoua i Lewisa. Borba tek u rujnu?

Prvak teške kategorije Francis Ngannou svoju prvu obranu naslova protiv Derricka Lewisa vjerojatno neće imati na UFC 265 priredbi koja se 7. kolovoza održava u Houstonu. Naime, najupućeniji MMA novinar Ariel Helwani otkrio je u svojoj objavi na društvenim mrežama kako je negdje zapelo u pregovorima.

Lewis je nedavno izjavio kako se slaže s uvjetima u ugovoru te će se brzo dogovoriti s UFC-om, pa se može pretpostaviti da su problemi nastali kod prvaka.

Nije tajna kako se Francis Ngannou želi boriti protiv Jona Jonesa. A potvrda da se nešto kuha je Bonesov potez prije mjesec dana kada je angažirao Richarda Schaefera.

No bude li se na kraju dogovorila borba između Ngannoua i Lewisa, taj bi se meč mogao naći na programu UFC 266 priredbe, koja je zakazana za 25 rujna, koju predvodi borba između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire.

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić zasad miruje, trenira i čeka rasplet situacije. A UFC 265 priredbu koja će se održati 7. kolovoza vjerojatno će predvoditi okršaj između Amande Nunes i Julianne Pena.

Odgovori

Back to top button