MMA

Novi Jonesov menadžer najavio sastanak s UFC-om: Takvi se mečevi moraju odmah dogovoriti

Bivši UFC-ov prvak Jon Jones još nije potpisao novi ugovor s najjačom MMA organizacijom. Bones je prošle godine prešao u apsolutnu kategoriju te je od šefa Dane White tražio veći honorar. Kako se dosad još nisu uspjeli dogovoriti Jones je ovih dana angažirao novog menadžera Richarda Schaefera.

Jedan od vodećih boksačkih promotora odmah je krenuo oštro, te je istaknuo kako želi dogovoriti borbu između Jona Jonesa i Francisa Ngannoua.

– Svi žele vidjeti borbu između Jonesa i Ngannoua, a moj je zadatak pokušati je organizirati – kazao je Schaefer i dodao:

– Dana i ja imamo sjajan odnos, dugo se znamo i međusobno se poštujemo. Vidjelo se to iz njegovih posljednjih komentara. Obojica jako dobro poznajemo PPV posao, a to je važno kod pronalaska zajedničkih interesa. Uskoro ćemo se sastati i pokušati se dogovoriti.

Boksački promotor smatra kako se porukama putem društvenih mreža ništa ne može postići, već se problemi mogu samo produbiti.

– Kada pregovori počnu putem medija, dolaze i problemi. Ljudi svašta govore bez da se s nekim konzultiraju, nastaju svađe i jedni na druge bijesne. A tako se posao ne radi. Ovo nisu borbe koje se dogovaraju putem medija, Twittera i Instagrama. Profesionalci bi trebali sjesti za stol i dogovoriti posao – kaže Schaefer i nastavlja:

– I to upravo želim učiniti, naći ćemo se i razgovarati. A kada ćemo nešto imati, onda ćete i vi znati, recimo kada dogovorimo borbu. Zbog toga sam u posljednjih 20-ak godina organizirao najveće mečeve.

Želja mu je što prije dogovoriti borbu Jonu Jonesu.

– Moj zadatak je Jonesu dogovoriti meč, a to će biti najveći UFC-ov PPV u povijesti. Uskoro ćemo znati je li to izvedivo. Znam iz iskustva, ako pred sobom imaš veliku borbu, onda je moraš i odraditi. Takvi se mečevi moraju odmah dogovoriti, ne smijemo čekati – podvukao je novi Jonesov menadžer Richard Schaefer.

Odgovori

Back to top button