MMA

White reagirao na Chimaevu objavu: Uzima lijekove i trenira, pa su ga preplavile emocije

Khamzat Chimaev (9-0) imao je ozbiljnih zdravstvenih problema kada je počeo intenzivno trenirati. Brzo se umarao i teško je disao, pa završio u bolnici. Najjača MMA organizacija dovela je čečenskog borca u svoj APEX institut u Las Vegas i sve mu omogućila za vrhunske pripreme uz stalni liječnički nadzor.

No Chimaev vjerojatno i dalje osjeća posljedice koronavirusa te je u posljednjoj objavi na društvenim mrežama najavio odlazak u mirovinu. Prvi čovjek UFC-a Dana White odmah je reagirao te vratio nadu fanovima čečenskog borca.

– Liječnici su preuzeli brigu o njemu kada je stigao, te mu prepisali prednisone, a to je je**ni steroid. On bi sada trebao uzimati prednisone, opuštati se, odmarati i biti strpljiv dok se ne oporavi – kazao je Dana White i dodao:

– A on je danas otišao trenirati, nakon čega se osjećao usrano. Preplavile su ga emocije i nakon toga je to objavio. On ne bi trebao trenirati, ali znate kakav je, on je divljak. Želi se boriti svakog vikenda, sada ne može trenirati. Ma nije on još završio karijeru.

Odgovori

Back to top button