MMA

White potvrdio kako McGregor pati od kroničnog artritisa

Conor McGregor je krajem prve runde na UFC 264 priredbi slomio nogu u okršaju protiv Dustina Poiriera. I dok Amerikanac tvrdi kako je do puknuća Conorove noge došlo prilikom jednog blokiranog udarca, irska MMA zvijezda je otkrila kako već neko vrijeme ima probleme s tom ozljedom.

Sportska komisija Nevade ogradila se od McGregorovih izjava te tvrdi kako nije imala informacije da je Irac ozlijeđen.

– Ljudi pitaju kada sam slomio nogu. Pitajte Danu Whitea, UFC i glavnog liječnika Davidsona, oni su znali da sam bio ozlijeđen uoči borbe – istaknula je UFC-ova zvijezda.

Šef najjače svjetske MMA organizacije Dana White dobro je upoznat s Conorovim problemima lijeve noge.

– Godinama ima problema s gležnjem, a uoči borbe na UFC 264 priredbi od Komisije je tražio dopuštenje da omota gležnjeve. Sportska komisija mu je odobrila, ali ne znam zašto to nije napravio. Conor pati od kroničnog artritisa u gležnjevima – otkrio je Dana White.

McGregor je tri sata bio na operaciji te ga čeka duži oporavak, a to bi moglo biti u drugoj polovici sljedeće godine.

– Barem mu godinu dana treba kako bi se zaliječio ozljedu. ne znam kada bi se mogao vratiti borbama. Borilački sport ne može bez ozljeda. McGregor je ostavio dubok trag u UFC-u, te je dosad dobro zaradio. Vrijeme će pokazati kada će biti spreman ponovno se vratiti borbama – podvukao je Dana White.

Irac je već odavno trebao operirati gležanj i potkoljenicu. No kaže da nikada ne bi otišao na operaciju da mu se to sada nije dogodilo.

Odgovori

Back to top button