MMA

White oduševljen nastupom Ngannoua: Izgledao je strašno dobro

Francis Ngannou je nokautom u drugoj rundi pobijedio Stipu Miočića i osvojio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije. Kamerunski MMA borac je tim trijumfom uzvratio Stipi za poraz u prvom meču koji se dogodio prije nešto više od tri godine. Sjajnim nastupom Francis je stigao do pete pobjede u nizu nokautom.

Posebno je bio impresioniran UFC-ov šef Dana White, a u jednom je trenutku spomenuo Jona Jonesa za kojeg se već neko vrijeme priča kako će biti sljedeći suparnik prvaku.

– Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao tu borbu, počeo bih skidati kilograme za srednju kategoriju – kazao je Dana White, te otkrio što misli o Bonesovoj poruci:

– Ovdje mogu sjediti cijeli dan i objašnjavati vam što znači poruka da vam se pokaže novac. Uvijek možeš reći da se želiš boriti protiv nekoga, ali je pitanje želiš li to stvarno učiniti?

Ngannouov nastup protiv Miočića posebno ga je oduševio.

– Francis je izgledao strašno dobro, bio je nevjerojatan. Od njega smo vidjeli neke stvari što dosad nije pokazao. Udarci nogom u glavu, low kickovi, jako dobar grappling i obrana od rušenje, zastrašujuće – kazao je Dana White i nastavio:

– Imao je mnogo vremena razmišljati nakon prve borbe protiv Miočića i to je dobro odradio. I kad ga je Stipe snažno udario ostao je na nogama. Baš je imao impresivan nastup.

White je istaknuo kako Ngannou može naći nekoliko protivnika. Tu je Jones, Lewis, a i Miočić će vjerojatno tražiti revanš…

– Borba između Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa bila čudna. Lewis je također izgledao odličnu prošlu borbu, postao je ozbiljan i gubi kilograme – istaknuo je Dana White i zaključio:

– Imamo nekoliko zanimljivih imena i izazova za Francisa u teškoj kategoriji. Francis želi ostati aktivan i boriti se…

Odgovori

Back to top button