MMA

White: Meč između Chandlera i Gaethjea bio bi baš zabavan

Bivši Bellatorov prvak Michael Chandler nedavno je dobio priliku boriti se za naslov UFC-ova prvaka lake kategorije. Američki borac nije se uspio popeti na tron najjače MMA organizacije, na UFC 262 priredbi u Houstonu izgubio je prekidom u drugoj rundi protiv Brazilca Charlesa Oliveire.

Chandler je poručio kako ne odustaje od naslova te želi ponovno napasti pojas prvaka. Predsjednik UFC-a Dana White je istaknuo kako bi vrlo rado organizirao njegovu borbu protiv Justina Gaethjea koji je zadnju borbu imao u listopadu prošle godine protiv Khabiba Nurmagomedova i taj meč je izgubio.

– Nekoliko je kombinacija, a mogao bi se boriti i protiv Gaethjea. Ništa još nije dogovoreno, ali to bi bila sjajna borba. Meč između Chandlera i Gaethjea bio bi baš zabavan – kazao je Dana White.

Novi prvak Charles Oliveira uživa u slavi i naslovu prvaka, a na putu do trona trebalo mu je u UFC-u 11 godina. Hoće li pobjednik okršaja između Dustina Poiriera i Conora McGregora, koji je zakazan za 10. srpnja, biti Oliveirin izazivač?

– To ćemo još vidjeti. Znam da će Charles Oliveira taj meč gledati u prvom redu – podvukao je UFC-ov šef Dana White.

Odgovori

Back to top button