MMA

Volkov: Stiglo je moje vrijeme, želim napasti pojas prvaka

Aleksander Volkov je sjajnim nokautom u protiv Alistaira Overeema u glavnoj borbi UFC Fight Night priredbe u Las Vegasu stigao do 33 profesionalne pobjede u karijere. Ruski MMA borac, koji ima nadimak Drago, strpljivo je gradio prednost, te je uspješno izbjegavao svaki pokušaj rušenja.

Posao je završio tehničkim nokautom u drugoj rundi i napravio veliki korak u društvo izazivača teške kategorije.

– Bila je to moja najbolja borba, ali već gledam u budućnost. Alistair me jako udarao, ali neke udarce uopće nisam osjećao. Bio sam dobro koncentriran na svoju metu- kazao je Aleksander Volkov i dodao:

– Dobro je blokirao sve udarce nogom, no nije razmišlja na moje udarce rukama. Često moje udarce nije uspijevao braniti. Iz svake borbe naučim nešto novo.

Rus je najavio kako mu je želja napasti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije koji je trenutačno u vlasništvu američko-hrvatskog borca Stipe Miočića.

– Stiglo je moje vrijeme, želim napasti pojas prvaka – istaknuo je Aleksander Volkov.

Drugu borbu u nizu našao se na gornjoj teškaškoj granici od 120 kilograma. Volkov ističe kako mu težina ne smeta, a dokaz tome su pobjede u zadnje dvije borbe, prije Overeem je nadjačao Walta Harrisa, također tehničkim nokautom.

– Trenutačno sam u dobroj formi, a u budućnosti ću biti još bolji. U kampovima vježbam sve vještine, radim ono što prije nisam i zbog toga sam bolji – naglasio je Aleksander Volkov i zaključio:

– Naravno da se želim boriti za pojas, ali još moram imati nekoliko velikih teškaških borbi. No svakako jednog dana želim meč za pojas prvaka.

Odgovori

Back to top button