MMA

Volkanovski pozitivan na koronavirus, njegova borba na UFC 260 priredbi je otkazana

Alexandar Volkanovski pozitivan je na koronavirus te je njegova borba na UFC 260 priredbi koja će se 27. ožujka otkazana. Australac je u sunaslovnoj borbi trebao protiv Briana Ortege braniti pojas prvaka perolake kategorije. Na istoj priredbi Stipe Miočić brani pojas prvaka teške kategorije protiv izazivača Francisa Ngannoua.

Volkanovski je izjavio kako se testirao na COVID-19 prije nego što je napustio Australija, a nalaz je bio negativan.

‘Tako sam slomljen. Pozitivan sam na COVID-19 i moja je borba odgođena’, poručio je Alexandar Volkanovski na svom Twitteru i dodao:

‘Toliko sam naporno trenirao i spremao se za tu borbu. Apsolutno sam razočaran zbog ovoga što se dogodilo. Slijedili smo upute i poduzimali sve mjere zaštite kako se ne bi zarazili, to se nije trebalo dogoditi’.

Volkanovski (22-1) je prvak u perolakoj kategoriji otkako je u prosincu 2019. na UFC 245 priredbi svladao Maxa Hollowaya, a od njega je bio bolji i u uzvratu na UFC 251 priredbi u srpnju 2020. godine.

Na UFC 260 priredi Tyron Woodley borit će se protiv Vicentea Luquea, a Sean O’Malley će odmjeriti snage s Thomasom Almeidom. Glavni program otvara okršaj u lakoj kategoriji između Jamieja Mullarkeyja i Khame Worthyja.

Odgovori

Back to top button