MMA

VIDEO Vaso Bakočević prozvao Francisca Croatu Barrija

Vaso Bakočević snimio je novi video u kojem se obratio Franciscu Croati Barriju. Nakon što je u prvoj epizodi zaprijetio hrvatskom boksaču Filipu Hrgoviću, ovaj put je prozvao još jednog našeg borca, inače njegovog velikog suparnika.

Crnogorac je lani u rujnu gušenjem izgubio protiv hrvatsko-argentinskog borca, te je ovim putem prozvao Croatu.

– Ti si lik koji jedno priča, drugo misli, a treće radi. Ali, nije tako Panchi. Ja znam da ti ne želiš revanš nego ga moraš raditi. Jer ti jado crni nemaš koga drugog. Što bi ti bio bez mene? – rekao je Vaso Bakočević, te dodao kako se o Barriju piše samo u tekstovima u kojima se zajedno spominju:

– Bez mene si mrtav čovjek, ja sam tebe oživio. Mi da se borimo deset puta, deset puta izgubiš, tebi bi bilo svejedno.

Komentirao je Barrijevu objavu na Instagramu i fotografiju iz njihove borbe, te način na koji je Francisco pobijedio i kasnije proslavio.

– Ne osuđujem te. Zamijenimo uloge. Da si ti bacio ‘kick’ i slomio nogu, te pao dolje. Vidi, ti znaš i ja sam to otvoreno rekao, ja bih ti skočio s dvije noge na glavu i zubima bih te zaklao. Ne bih te davio. Ono što si me gušio i što si me pohvalio što nisam tapkao… – istaknuo je Vaso Bakočević i dodao:

– Tebi da predam? Jesi li ti čovječe normalan? Ne osuđujem te niti za slavlje. Pa ti si doživio tri srčana udara prije, tijekom i nakon borbe. Ti si se na kraju borbe tresao kao da si na bijelom. Osuđujem ti ono da si za dom spreman.

Vaso je dodao kako ima informaciju da bi uzvratna borba mogla biti krajem veljače ili početkom ožujka na FNC priredbi.

Odgovori

Back to top button