MMA

VIDEO Scene nakon Poirierove pobjede protiv McGregora u siječnju teško se mogu ponoviti

Američki MMA borac Dustin Poirier je uzvratnom meču na UFC 257 priredbi koja se 24. siječnja održala na Fight Islandu nokautom u drugoj rundi pobijedio irsku zvijezdu Conora McGregora. Cijela priredba prošla je u fantastičnom raspoloženju, a posebno je oduševio prijateljski odnos između Poiriera i McGregora, prije i poslije borbe.

Dustinova supruga Jolie je nakon meča došla Conoru u svlačionicu te mu se zahvalila na obećanoj donaciji Poirierovoj zakladi Good Fight.

No u međuvremenu je negdje zapelo u komunikaciji, te je McGregor odlučio pola milijuna dolara donirati drugoj zakladi – Boys and Girls Cluba, koja je smještena u Lafayetteu, u Dustinovom rodnom gradu.

Notorious je odmah nakon njihove borbe u siječnju najavio promjene u svom odnosu prema suparnicima, a događaji vezani za donaciju Poirierovoj zakladi dodatno su još sve zakuhali.

McGregor već neko vrijeme ispaljuje otrovne strelice prema Diamondu, te se sljedećih dana očekuje užareno ozračje između Conora i Dustina.

Ovih je dana BT sport objavio zanimljiv video s UFC 257 priredbe i ono što se događalo nakon meča.

Viđeni su zanimljivi susreti i vođeni prijateljski razgovori koje vjerojatno nakon treće borbe nećemo vidjeti.

Okršaj između Conora McGregora i Dustina Poiriera predvodi 264 priredbu koja će se ovog vikenda održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Odgovori

Back to top button