MMA

VIDEO Pogledajte susret Israela Adesanye i Alexa Pereire nakon okršaja

Israel Adesanya (24-2) je prošlog vikenda na UFC-ovoj priredbi u Miamiju nokautom u drugoj rundi pobijedio Alexa Pereiru (7-2) i vratio pojas prvaka srednje kategorije.

Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj i tek prva Izzyjeva pobjeda. Pereira je u studenom prošle godine pobijedio Adesanyu i uzeo mu UFC-ov naslov.

A prije toga dvaput su se borili u kickboxingu i u oba meča slavio je Brazilac.

– Nakon borbe je došao do mene i rekao mi da me poštuje. Ja sam mu odgovorio: Ne sviđaš mi se, ja se ne sviđam tebi, ali i ja tebe poštujem. A onda smo se rukovali – kazao je Israel Adesanya nakon meča u studenom kada ga je Pereira srušio s trona.

Veliko poštovanje pokazali su jedan prema drugome i nakon posljednjeg okršaja. Sreli su se ispod tribina Kaseya Center dvorane.

– Želim doći u Brazil, tamo trenirati i vidjeti tebe i tvoje ljude. Propustio sam razgledati Brazil onda kad si me nokautirao – rekao je Israel Adesanya prisjetivši 2017- i njihovog okršaja u kickboxingu na priredbi u Sao Paulu.

Pereira je ponovio kako je to bila večer Israela Adesanye, te mu poručio kako je dobrodošao u Brazil. Izzy je uzvratio poštovanjem.

– Ti si veliki prvak. Što god netko rekao, ti ćeš uvijek biti prvak i ja ću te uvijek poštovati – podvukao je Israel Adesanya.

Odgovori

Back to top button