MMA

VIDEO Oliveira i Makhachev bez problema prošli na vaganju, jedan je meč otkazan

Sve je spremno za još jedan borilački spektakl u režiji najveće svjetske MMA organizacije. Okršaj između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva predvodit će UFC 280 priredbu koja se održava u Abu Dhabiju.

Uoči eventa održano je vaganje na kojem su borci glavne borbe za naslov prvaka lake kategorije zadovoljili dopuštenu granicu.

Oliveira i Makhachev bili su jednako teški, obojici je vaga pokazala 70,08 kilograma.

I njihova zamjena Alexander Volkanovski također je morao stati na vagu (70,31 kg). Australac će biti spreman bude li Oliveira ili Makhachev morao otkazati svoj nastup.

Na internetu se pojavila i zanimljiva fotografija na kojoj se vidi kako je cijeli Oliveirin tim sudjelovao u skidanju kilograma.

Prvak bantam kategorije Aljamain Sterling i T.J. Dillashaw također su uspješno prošli na vaganju, pa je tako potvrđena i sunaslovna borba.

No problema sa skidanjem kilograma imao je Zubaira Tuhugov, pa je njegov meč protiv Lucasa Almeide otkazan.

Katlyn Chookagian nije prošla na vaganju. Premašila je gornju granicu muha kategorije za 0,68 kg i ostat će bez dijela honorara u borbi protiv Manon Fiorot.

Njihova borba otvorit će glavni program priredbe u Abu Dhabiju na kojem će se još naći mečevi između Pjotra Jana i Seana O’Malleyja, te Beneila Dariusha i Mateusza Gamrota,.

Odgovori

Back to top button