MMA

VIDEO Oliveira i Chandler imali napeto sučeljavanje koje je izazvalo delirij u dvorani

Tko će naslijediti Khabiba Nurmagomedova i ponijeti naslov UFC-ova prvaka lake kategorije doznat ćemo nakon okršaja između Charlesa Oliveire (30-8-1) i Michaela Chandlera (22-5). Dvoboj iskusnih boraca predvodi UFC 262 priredbu koja se ovog vikenda održava u Houstonu.

Oliveira i Chandler će se pred punim tribinama Toyota Center dvorane boriti za Khabibova nasljednika. Na vaganju su obojica bili jednako teški (70,3 kilograma).

A za posljednje sučeljavanje priredili su mali show, koji je izazvao delirij u dvorani. Naime, nekoliko su sekundi mirno stajali jedan ispred drugoga dok su im se nosevi dodirivali.

– Samo je jedan način da to odradimo, srest ćemo se u oktogonu i priuštiti svima pravi show – rekao je Michael Chandler, a Charles Oliveira je dodao:

– Borba je u mojim venama, srcu i glavi. Dobit ćete pravu predstavu!

Ulaznice za UFC 262 su odavno rasprodane, Toyota Center dvorana prima više od 18.000 gledatelja.

U sunaslovnoj borbi Beneil Dariush ima okršaj protiv Tonyja Fergusona, a zanimljiv će biti i okršaj između Rogerija Bontorina i Matta Schnella.

Glavni program otvaraju Edson Barboza i Shane Burgos, a nakon njih slijedi meč između Viviane Araujo i Katlyn Chookagian.

Odgovori

Back to top button