MMA

VIDEO Odlična najava okršaja nekada najboljih prijatelja Covingtona i Masvidala

Sve je bliži 5. ožujak kada će se u Las Vegasu održati UFC 272 priredba koju će predvoditi okršaj između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona, nekada najboljih prijatelja, a danas ljutitih suparnika.

Najveća svjetska MMA promocija objavila je još jedan sjajan video u kojem najavljuje njihov dvoboj.

– Treniram s najboljim borcima na svijetu i najboljim prijateljem Jorgeom Masvidalom. Mi smo najbolji prijatelji, dugo smo zajedno živjeli i sada smo nerazdvojni – izjavio je jednom Covington, a slično je govorio i Masvidal:

– Nevažno je tko će od nas biti izazivač, on i ja. On će navijati za mene, a ja za njega. Bit ćemo jedan uz drugog i to neće utjecati na naše prijateljstvo.

Obojica su u posljednjim mečevima izgubili protiv prvaka Kamarua Usmana i pobjedom žele ponovno doći u priliku napasti pojas.

Masvidal je u srpnju 2020. izgubio protiv Usmana jednoglasnom odlukom sudaca, a lani u travnju poražen je nokautom u drugoj rundi.

Covington je prvi poraz protiv Kamarua pretrpio prekidom u prosincu 2019., sljedeće godine je pobijedio Tyrona Woodleya, a lani u studenom je ponovno izgubio od Usmana, ovaj put jednoglasnom odlukom sudaca.

U fantastičnoj najavi ubačene su i snimke koje su obilježile karijere dvojice nekada velikih prijatelja Jorgea i Colbyja.

Odgovori

Back to top button