MMA

VIDEO Ngannou ulijeva strah uoči okršaja s Miočićem, pogledajte kako izgleda njegov trening

Za nešto više od tri tjedna održat će se UFC 260 priredba koju će predvoditi borba za naslov teškaškog prvaka između Stipe Miočića (20-3) i izazivača Francisa Ngannoua (15-3), bit će to njihov drugi okršaj. Stipe je u prvom dvoboju u siječnju 2018. pobijedio Kamerunca te tada po treći put obranio naslov UFC-ova prvaka.

Nakon tog dvoboja Stipe je imao tri meča protiv Daniela Cormiera. Američko-hrvatski borac je u prvom (srpanj 2018.) izgubio naslov, a onda je vratio pojas prvaka (kolovoz 2019.). Miočić je u posljednjem okršaju u kolovozu prošle godine pobijedio Cormiera jednoglasnom odlukom sudaca.

Stipi je to bila 20. pobjeda u karijeri kojom je postao prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta obranio titulu najboljeg.

Ngannou je nakon poraza od Stipe izgubio (srpanj 2018.) i protiv Derricka Lewisa, a onda je s četiri brze pobjede u nizu stigao do mjesta izazivača.
Posljednju pobjedu izborio je lani protiv Jairzinha Rozenstruika kojeg je svladao tehničkim nokautom za 20 sekundi.

Kladionice uoči dvoboja prednost daju Kameruncu (1.65), dok je tečaj na prvaka Miočića – 2.30.

Ngannou je nedavno otkrio što je krivo radio u prvom okršaju protiv Miočića i kako je od tada mnogo toga naučio. Kamerunski borac je u tri godine napredovao i prijetit će Stipi iz raznih oružja.

A kako se priprema pokazao je u videu:

Stiže priniva u ubitelj Miočić

Odgovori

Back to top button