MMA

VIDEO Napeto na posljednjem sučeljavanju: McGregor ozbiljno zaprijetio Poirieru

Odbrojavaju se posljednji sati do velikog borilačkog spektakla u Las Vegasu. Conor McGregor i Dustin Poirier ponovno će se naći u oktogonu, a njihov treći međusobni okršaj predvodi UFC 264 priredbu. I ceremonijalno vaganje privuklo je mnogo MMA fanova koji željeli uživo vidjeti zvijezde priredbe i čuti njihove posljednje poruke uoči spektakla.

– On treba naučiti da ne može dobrotu jednog čovjeka iskoristiti kao slabost. I to mora platiti. A plati ćeš životom i tako mislim. Ti ćeš biti mrtav u oktogonu – kazao je Conor McGregor uz ovacije publike, a Dustin Poirier na to samo dodao:

– Ništa mi to ne znači, to je samo neka popratna buka.

Diamond je još jednom pokazao kako ga više takve McGregorove izjave ne mogu izbaciti iz takta. A ulog u njihovoj borbi je velik.

McGregor je u prvom meču u rujnu 2014. pobijedio Poiriera prekidom u prvoj rundi, a u revanšu početkom ove godine Dustin je uzvratio Conoru na isti način, ali u drugoj rundi. Ircu je to bio prvi poraz nokautom u karijeri.

Obojica su željela još jednu borbu koja će im donijeti lijepu zaradu. McGregor je velika UFC-ova zvijezda i njegov je milijunski honorar zajamčen. Poirieru ovaj meč ponovno donosi veću zaradu nego obično.

Osim velikog honorara, pobjednik će dobiti priliku boriti se za UFC-ov pojas prvaka lake kategorije protiv Charlesa Oliveire.

Odgovori

Back to top button