MMA

VIDEO Miočićeva supruga otkrila što Stipe voli jesti uoči svake borbe: Sve mora biti isto

Tjedan uoči borilačkog spektakla na kojem Stipe Miočić (20-3) brani UFC-ov pojas prvaka protiv Kamerunca Francisa Ngannoua (15-3), najjača MMA organizacija je objavila video u kojem je prikazana svakodnevica glavnih zvijezda nadolazeće priredbe. Teškaški prvak je uz treninge odradio i svoju posljednju smjenu u vatrogasnoj postaji, te je pokazao kakve su mu dužnosti bez obzira na to što je najjači na svijetu, nema popuštanja.

– Obično biram smjenu nekoliko dana prije polaska. Sada je petak, noćna smjena, a u ponedjeljak idem na put – kaže Stipe dok pere posuđe, a kada je to završio, zapjevao je i pomeo prostoriju.

Potom je UFC-ovu ekipu poveo u obilazak vatrogasne postaje u Valley Viewu.

Kamere su zavirile i u Miočićevu kuću gdje se okupila obitelj, a Stipina supruga Ryan Marie i njezina majka objašnjavaju što je na jelovniku. Naime, drže se tradicije…

– Uoči svake borbe jedemo salatu, mesne okruglice u umaku i kruh s češnjakom – otkriva Ryan Marie, a njezina majka dodaje kako i ima malo svinjetine.

Neke navike ne želi mijenjati.

– Stipe to uvijek voli jesti i stalno traži da mu to njegova majka ili ja pripremimo. Voli rutinu i sve mora biti isto, svaki put – ističe Ryan Marie.

A izazivača Francisa Ngannoua kamere su pratile na treningu, a nešto materijala su snimili i u njegovoj kući…

Odgovori

Back to top button