MMA

VIDEO Miočić otkrio Cormieru koliko će biti težak u borbi protiv Ngannoua

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić (20-3) u subotu brani pojas prvaka teške kategorije protiv izazivača Francisa Ngannoua (15-3). Njihova uzvratna borba predvodi UFC 260 priredbu koja će se održati u Las Vegasu. Najjača MMA promocija je uoči njihovog okršaja objavila i posljednju epizodu UFC 260 Embedded serijala u kojoj je prikazan prvi razgovor Miočića i Cormiera nakon trilogije.

Obojica su bila dobro raspoložena, a nakon što su se pozdravili Daniel je rekao:

– Uživao sam udarajući te u lice.

Ta je izjava nasmijala Stipu, te su nastavili razgovarati.

– Kad smo se mi borili, prvi si put imao 109 kilograma, a onda si bio sve lakši. Napravio si to radi brzine. Jesi li za meč protiv Ngannoua nabacio nekoliko kilograma kako bi se s njim lakše nosio ili ćeš i dalje biti na istoj kilaži? – upitao je Cormier, a Stipe je odgovorio:

– I dalje ću imati isto kilograma. Nisam htio imati više snage, jer želim biti efikasan. I dalje sam jak, jači nego prije. Nisam pokušavao izgubiti kilažu protiv tebe, jednostavno je otišla dolje. Bilo je čudno.

– Čovječe, sretno. Drago mi je da ti nisam više na suprotnoj strani. Jesu tvoji treneri ovdje? – pitao je Cormier, a Stipe mu je odgovorio da je tu Marcus Marinelli.

– Čestitam treneru na prošlom meču. Nikada vam to nisam rekao, ali napravili ste sjajnu pripremu – izjavio je Daniel Cormier, te Stipi još jednom zaželio sreću protiv Ngannoua.

Stipe se pohvalio da će uskoro dobiti sina, a Daniel mu je odgovorio da ima sigurnu budućnost.

Razgovor između Miočića i Cormiera, te još neke zanimljivosti pogledajte u četvrtoj epizodi UFC 260 Embedded:

Odgovori

Back to top button