Boks

VIDEO Veliki Milasov iskorak: Frank Warren je vidio moju sparing borbu i ponudio mi ugovor

Hrvatski boksač 25-godišnji Petar Milas nedavno je potpisao za jednu od najvećih svjetskih promotorskih kuća Queensberry Promotions. Splićanin svoju karijeru tako nastavlja graditi pri drugoj najvećoj britanskoj organizaciji koju vodi poznati promotor Frank Warren. Queensberry se trenutačno se brine za karijeru Tysona Furyja.

Petar je na svom YouTube kanalu kako je došlo do suradnje s jednom najvećih svjetskih promotorskih kuća.

– Nathan Gorman me pozvao na sparing u Manchester, a njegov je trener tada bio Ricky Hatton. Imali smo sparing dva tjedna i vjerojatno me Ricky preporučio mojim sadašnjim menadžerima i Francku Warrenu – kazao je Petar Milas i nastavio:

– S njima sam i prije bio u dogovoru oko nekih mečeva. Bili su zadovoljni na sparingu s Gormanom i preporučili su me za Daniela Duboisa. Sparirao sam s njim i tamo je stigao Frank Warren. Primijetio me, vidio moje kvalitete i tako sam potpisao ugovor.

Želi što prije ponovno boksati i tako ispuniti dječački san.

– Prije nekoliko dana smo potpisali ugovor, nadam se da ću ubrzo ući u ring i ostvariti svoj dječački san. Naravno, boksat ću s nekim iz TOP 20 ili ako Bog da, jednog dana za svjetski naslov – istaknuo je Petar Milas i dodao:

– Prvi meč bih trebao imati početkom petog mjeseca, dogovorili smo četiri meča godišnje, a ugovor je potpisan na tri godine. Sljedeći tjedan putujem u London na sparing pripreme za sljedeći meč, a do kraja godine očekujem da ću ući 30 najboljih boksača na svijetu.

Odgovori

Back to top button