MMA

VIDEO McGregor se javio nakon trosatne operacije: Dustine, samo slavi tu nelegitimnu pobjedu

Irsku MMA zvijezdu Conora McGregora čeka nešto duži oporavak nakon što je u meču na UFC 264 priredbi protiv Dustina Poiriera slomi nogu.

Nakon nezgode je prevezen u bolnicu gdje je tri sata proveo na operaciji zbog prijeloma tibije i fibule.

Conor se nakon uspješne operacije javio fanovima putem video poruke objavljene na društvenim mrežama.

– Upravo sam napustio operacijsku dvoranu. Sve je prošlo u redu. Osjećam se odlično. Šest tjedana moram hodati pomoću pomagala, a nakon toga slijedi oporavak. Želim se zahvaliti fanovima iz cijelog svijeta na podršci. Nadam se da ste uživali u showu. Želim se zahvaliti svima u dvorani, ozračje je bile naelektrizirano. Bila je to sjajna prve runda, a još bi bolje bilo da smo nastavili. No dogodila se nezgoda i to je dio tog posla. Doživio sam čisti prijelom tibije, jednostavno mi nije bilo suđeno – rekao je Conor, a nije mogao zaobići Poiriera:

– Dustine, možeš slaviti tu nelegitimnu pobjedu koliko god želiš. Nisi napravio apsolutno ništa. Druga runda bi sve pokazala. Znate da idemo zajedno naprijed – nazad. Ispuhat ćemo se koliko god treba. Oporavit ću se i vratiti još bolji. Idemo!

McGregor je u svojoj objavi bio mnogo blaži nego u oktogonu da nije birao riječi. Prijetio je Dustinu i njegovoj supruzi Jolie, a i njoj je dobacivao nepristojne riječi.

Vjerojatno razmišlja o novom revanšu protiv Poiriera, koji je i sam pokazao želju za četvrtom borbom protiv Conora. Na istu ideju došao je i UFC-ov šef dana White.

Odgovori

Back to top button