MMA

McGregor prijetio Dustinu i njegovoj supruzi Jolie: Oboje ćete umrijeti u snu

Opasne prijetnje izgovorio je Conor McGregor u trenutku kada mu je pružana prva pomoću uz ogradu oktogona nakon što je zbog teške ozljede morao predati meč Dustinu Poirieru.

Naime, irska MMA zvijezda je krajem prve runde slomila nogu te je u bolovima ostao sjediti uz ogradu borilišta.

Conor je cijelo vrijeme dobacivao Dustinu i zasipao ga uvrjedljivim riječima, a u jednom trenutku mu je i zaprijetio smrću.

Poirier je na konferenciji za medije izjavio kako je McGregor u oktogonu svašta izgovarao što UFC-ove kamere nisu snimile ili ih nisu željele objaviti.

No pojavio se snimka na kojoj se jasno čuje kako Conor prijeti Dustinu i njegovoj supruzi Jolie:

– U snu ćete dobiti svoje. Oboje ćete umrijeti na spavanju. Ti i tvoja gospođa. To još nije gotovo.

Dok je to izgovarao McGregor je prstom upirao u smjeru Dustina i Jolie Poirier, gestikulirajući kao da ima pištolj u ruci…

Dustin je to čuo pa je Joeu Roganu savjetovao da zatraži Conora komentar, na što mu je on odgovorio kako će Irac doći na red.

Nakon što je Diamond dao izjavu, Joe Rogan je sjeo uz McGregora koji je nastavio vrijeđati Dustina, ali se okomio i na Dustinovu suprugu Jolie.

– Tvoja supruga je u mojim privatnim porukama. Javi mi se kasnije dušo, bit ćemo zajedno na zabavi. Dobro izgledaš, mala ku**ce. Je**š njega – govorio je Conor naslonjen na ogradu oktogona.

Jolie mu je na to pokazala srednji prst.

Odgovori

Back to top button