MMA

VIDEO Kakav trening! Francis Ngannou primio nekoliko udaraca, a da nije ni trepnuo

Stipe Miočić za manje od dva mjeseca brani naslov UFC-ova prvaka teške kategorije. Američko-hrvatski borac 27. ožujka na UFC 260 priredbi branit će pojas protiv Kamerunca Francisa Ngannoua. Bit će to njihov uzvratni okršaj. Miočić je prvom dvoboju koji se dogodio u siječnju 2018. uvjerljivo pobijedio Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca.

Do njihovog okršaja ostalo je još nekoliko tjedana i obojica se žestoko pripremaju. Snimke i fotografije sa svojih treninge često objavljuju na društvenim mrežama, a Francis je nešto aktivniji.

Kamerunac svako malo objavi neku fotografiju ili video iz dvorane u kojoj vježba. Tako je u posljednjoj objavio pokazao koliko ima snažno tijelo.

Naime, UFC-ov borac Dan Ige poznat je po snažnom udarcu, a on je Kamerunca nekoliko puta pogodio u tijelo. Ngannou djeluje vrlo snažno i fizički bolje pripremljen nego prije tri godine.

Kamerunski borac posljednju je borbu imao lani u svibnju protiv Jairzinha Rozenstruika kojeg je pobijedio za 20 sekundi.

I njegovi raniji suparnici nisu bolje prošli, Francis ih je sve riješio nokautom u prvoj rundi: Curtis Blaydes (0:45), Cain Velasquez (0:26) i Junior dos Santos (1:11).

Miočić je posljednji meč imao 15. kolovoza protiv Daniela Cormiera u kojem je obranio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije.

Ige je jedva uspio Francisa pomaknuti iz ravnoteže. Kamerunac uopće nije pokazao da je osjetio bol.

Odgovori

Back to top button