MMA

VIDEO Francis Ngannou će u utorak objaviti gdje nastavlja karijeru

Kamerunski udarač Francis Ngannou (17-3, 12 KO) posljednju je borbu imao lani u siječnju kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Ciryla Ganea i obranio pojas prvaka UFC-ove teške kategorije.

Nakon toga je otišao na operaciju koljena, te su svi vjerovali kako će se za vrijeme oporavka dogovoriti s najvećom svjetskom MMA organizacijom i produljiti ugovor.

No to se nije dogodilo, te je Francis početkom godine napustio UFC.

Mjesecima smo čekali Francisovu odluku gdje će nastaviti karijeru i hoće li mu sljedeća borba biti u MMA-u ili boksu, ili možda u nekoj drugoj borilačkoj vještini.

Kamerunac je u zanimljivom videu najavio kako će u utorak objaviti detalje vezane za nastavak karijere.

Na društvenim mrežama je postavio video s raznim naslovima ili komentarima (uglavnom onih negativnih), od Cormierove izjave kako bi trebao odbaciti ponos i vratiti se u UFC-u, pa do onih u kojima ga nazivaju pohlepnim.

Ngannou je pregovarao s raznim organizacijama, a poznato je da su među njima bile ONE Championshipom, Bellatorom i BKFC-om, ali je tražio previše.

Izgleda kako su sada ostale samo dvije mogućnosti, boksački meč s nekim od poznatih teškaša ili da nastavlja karijeru u PFL-u. A bude li ovo drugo, tada bi se jednog dana u oktogonu mogao sresti s našim Antom Delijom.

Odgovori

Back to top button