MMA

VIDEO Derrick Lewis iznenadio Danu Whitea tijekom sučeljavanja sa Sergejom Pavlovičem

U glavnoj borbi UFC 277 priredbe koja će se ovog vikenda održati u Dallasu, američka borkinja Julianna Peña brani pojas prvakinje bantam kategorije protiv Brazilke Amande Nunes.

Julianna je krajem prošle godine zaustavila dugu Amandinu dominaciju, a sada je brazilska borkinja dobila priliku za revanš.

No Amerikanka je odlučna u želji da zadrži pojas u svom vlasništvu.

– Udarat ću je šakama, nogama, povlačiti je za kosu, ugristi je, bude li potrebno iskopat ću joj oči. Učiniti sve što je potrebno. Spremna sam umrijeti – kazala je Julianna Peña, a onda je uskočio Dana White i rekao:

– Nadajmo se da se ništa od toga neće dogoditi.

Brandon Moreno i Kai Kara-France se u sunaslovnom meču bore za pojas privremenog prvaka muha kategorije.

– Prošli meč bio je uzbudljiv, a takav će biti i protiv Kaija. On voli napadati i stalno pritiskati, a ja sam se dobro pripremio za još jedan rat. Spreman sam za bilo što – kazao je Brandon Moreno.

A posebno zanimljivo bilo je sučeljavanje između Derricka Lewisa i Sergeja Pavloviča. Lewis često zna nasrnuti na protivnika, no ovaj put nije ništa slično napravio.

U jednom je trenutku samo ispružio prste na obje šake što je bilo dovoljno za reakciju Dane Whitea.

Naime, UFC-ov šef je instinktivno reagirao, te je krenuo zaustavljati Lewisa, a kada je shvatio da Derrick nije imao nikakvu lošu namjeru, zagrlio ga je i svi su se nasmijali.

Odgovori

Back to top button