MMA

VIDEO Delija uoči okršaja protiv Cappelozze: Moram posve promijeniti pristup borbi

Hrvatskog MMA borca Ante Delija na Floridi čeka najveći meč u karijeri. Dubrovčanin u finalu PFL-ova turnira teške kategorije, koji će se održati u noći sa srijede na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu, bori se protiv Brazilca Brune Cappelozze za nagradu od milijun dolara.

Uoči priredbe borci su imali druženje s medijima. Novinara Cageside Pressa zanimalo je kako se Delija osjeća uoči finalne borbe protiv Brazilca i činjenica veliko uloga u tom okršaju.

– Veliki je pritisak kada se zna što ta borba donosi. Ali meni svaki meč mora biti isti jer znam što mi je posao. U svaku borbu trebam ući sto posto i imam samo jedan cilj – kazao je Ante Delija, te se osvrnuo na prvu borbu protiv Cappelozze, kada je u prvom kolu izgubio prekidom za samo 46 sekundi:

– Definitivno sam mnogo naučio, moram posve promijeniti pristup borbi. Na to sam spreman. Revanširat ću mu se za taj poraz.

Ante se tijekom karijere borio protiv mnogo kvalitetnih boraca, te je sakupio mnogo iskustava.

– Vjerujem da su moji dosadašnji protivnici, svakako bili bolji nego što su oni s kojima se borio Bruno tijekom karijere. To mi je došlo kao dobra priprema za ovu borbu – istaknuo je Ante Delija.

Dubrovčanin je opisao svoju povezanost s hrvatskom borilačkom legendom Mirkom Filipovićem i taj odnos između mentora i učenika. Cro Cop je u nedavnoj PFL-ovoj video najavi uoči finala govorio što očekuje od Antina nastupa protiv Cappelozze.

– Mnogo znači kad tako iskusan čovjek koji je toliko toga prošao i postigao vjeruje u tebe. To te dodatno motivira i mnogo mi znači. Znam da mogu sve postići u što on vjeruje… – podvukao je Ante Delija.

Cijeli razgovor pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button