MMA

Vaso Bakočević se javio fanovima i objasnio zašto se povlači iz MMA: U tome više ne uživam

Crnogorac Vaso Bakočević (33) je tijekom MMA karijere imao 65 mečeva u kojima je izborio 42 pobjede, te ima 23 poraza i jedan remi.

U petak je na SBC 44 Revenge priredbi u Beogradu prekidom u prvoj rundi izgubio protiv Brazilca Maxa Dennera, a onda bacio rukavice i objavio kraj karijere u slobodnoj borbi.

No Bakočević se nije potpuno povukao, te će karijeru nastaviti u boksu bez rukavica. Fanovima je u objavi na Instagramu objasnio zašto se povlači iz MMA.

‘Ta odluka nije došla sinoć dok sam bio vruće glave. To je nešto što sam odavno htio napraviti. Jednostavno MMA me više ne uzbuđuje i u tome ne uživam. Namjerno sam dao vrat protivniku i pustio ga da me na kraju uspava. Ne umanjujem njegovu pobjedu niti tražim izgovor.

Ne želim to više priuštiti svojoj ekipi i obitelji, jer mislim da nisu zaslužili. Okrećem se nekim drugim stvarima i novoj ljubavi, a to je boks golim šakama i naravno, bilo kakav ‘freak fight‘ koji bi mogao doći već uskoro (za 15 dana)’, napisao je Vaso Bakočević u nešto duljoj objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button