MMA

Vaso Bakočević nakon tri poraza u nizu napokon pobijedio

Vaso Bakočević je nakon tri poraza napokon prekinuo loš niz. Crnogorski borac (41-22-1) je u Kikindi na premijernoj priredbi MMA promocije Armmada pobijedio Dragoljuba Stanojevića (11-10) iz Bosne i Hercegovine.

Bakočević je na pobjedu u slobodnoj borbi čekao od prosinca 2019. godine.

Stanojević je na početku meča lijevim krošeom dobro pogodio protivnika, no Vaso je samo odmahnuo glavom i rušio ga uz žicu.

Crnogorac je nastavio dominirati, a odlično je koristio svoju prednost u težini. Bosanskohercegovački borac nije mogao kvalitetno odgovoriti Bakočeviću koji je kontrolirao situaciju.

Vaso je udarao Dragoljuba do kraja runde, a u završnici ga je dobro uzdrmao ‘ground and poundom’. U pauzi između rundi iz Stanojevića tima su odlučili predati dvoboj. Snimku dijela borbe možete pogledati OVDJE.

– Moja zezancija me umalo koštala, ali moja me brada još nije izdala. Sljedeći mjesec slijedi novi meč – podvukao je Vaso Bakočević.

Na priredbi je bilo još sedam mečeva, a valja izdvojiti pobjedu Aleksandra Terzića protiv Miladina Kolarskog gušenjem (arm triangle) u prvoj rundi, te trijumf Dževada Muftića koji je ‘submissionom’ (von flue) u drugoj rundi nadjačao Predraga Jovanovića (2-5).

Odgovori

Back to top button