MMA

Valentina Ševčenko želi se boriti protiv Amande Nunes

Valentina Ševčenko je prošlog vikenda na UFC 266 priredbi prekidom u četvrtoj rundi pobijedila Lauren Murphy te po šesti put u nizu obranila pojas prvakinje muha kategorije.

Kirgistanka je nedavno izjavila kako se želi boriti protiv Amande Nunes, ali da je Brazilka vješto izbjegava.

Amanda je trenutačno prvakinja bantam i perolake kategorije, a njihove međusobne borbe bile su vrlo zanimljive.

Brazilska borkinja bila je uspješna u oba okršaja. No Valentinu još uvijek boli poraz u revanšu iz 2017. kada je Amanda obranila naslov podijeljenom odlukom sudaca. Kirgistanka je još uvijek uvjerena kako je u tom meču bila bolja.

– Mislim kako se ona ne želi boriti protiv mene. Vjerujem da zna kako su joj suci darovali pobjedu u našem drugom meču. Zna da sam bila bolja, a još sam manja od nje i borim se u nižoj kategoriji. Sigurno osjeća pritisak – kazala je Valentina Ševčenko i dodaje:

– Zato stalno u razgovorima spominje kako me je dvaput pobijedila. No to je kamuflaža. Ona dobro zna kada te netko nadjača, a dvije je kategorije ispod tebe, i to je onda neugodan osjećaj. Amanda definitivno ne želi borbu protiv mene.

Valentina je počistila konkurenciji u muha kategoriji i traži novi izazov. No hoće li dobiti novu priliku protiv Amande Nunes?

– Želim taj meč. A budemo li se borili bit ću spremna na sve. Sada sam drugačija borkinja – podvukla je Valentina Ševčenko.

Odgovori

Back to top button