MMA

Usman ističe kako se McGregor može vratiti borbama, ali njegovi šampionski dani su završeni

Conor McGregor je posljednji put u oktogonu bio prije više od godinu dana kada je u meču protiv Dustina Poiriera slomio nogu.

Notorious je zaliječio ozljedu i vratio se treninzima, ali za mnoge je on još uvijek daleko od povratka u oktogon.

Velika UFC-ova zvijezda već mjesecima najavljuje povratak, no teško da će se to dogoditi do kraja godine.

Bude li se odlučio vratiti borbama bit će zanimljivo vidjeti u koju kategoriju, jer se u brojnim njegovim objavama moglo primijetiti kako je tijekom oporavka nabacio dodatnu mišićnu masu.

Mnogi vjeruju kako bi to bila velter kategorije, jer bude li osvojio pojas u diviziju u kojoj trenutačno vlada Kamaru Usman, onda bi postao prvi borac u povijesti koji je osvajao UFC-ov naslov u tri različite kategorije.

I Usman, kao i drugi borci, ne bi imao ništa protiv okršaja s McGregorom, ali ističe kako su Conorovi šampionski dani završeni.

– Možda će se vratiti borbama, ali njegovi dani kada je osvajao titule su završeni. Kada se borim protiv nekoga onda iznutra priučavam protivnika. Pratim njegovu srčanost i po meni je Conor gotov – kazao je Kamaru Usman i dodao:

– Njegov cilj je bio zaraditi novac. To mu je bila glavna motivacija, a sada se to promijenilo kada više nije siromašan. Može me prozivati, ali to ne znači da će se boriti protiv mene. On može birati mečeve, jer je velik za UFC. Kada bi se sutra borili, on bi svejedno prodao milijun PPV-a.

Kamaru Usman će 20. kolovoza braniti pojas UFC-ova prvaka velter kategorije protiv Leona Edwardsa.

Odgovori

Back to top button