MMA

Oliveiru je UFC tražio da se bori protiv Makhacheva: On je želio okršaj s McGregorom ili Diazom

Brazilski borac Charles Oliveira pokušat će 22. listopada protiv Islama Makhacheva vratiti naslov UFC-ova prvaka lake kategorije.

Do Bronx je prije nekoliko dana izjavio kako nije želio borbu protiv Dagestanca. Priznaje kako je pokušao doći do okršaja protiv Conora McGregora, jer je taj meč financijski mnogo isplativiji.

Oliveira i Makhachev su u odličnoj formi. Brazilac ima 11, a Dagestanac deset pobjeda u nizu, što jamči sjajnu borbu. Islam zamjera Do Bronxu što je tražio borbu protiv McGregora ili Natea Diaza.

– Sramota je kada UFC-ov prvak traži borbu protiv boraca koji su posljednji put pobijedili prije pet i više godina. Nitko se više ni ne sjeća kad se to dogodilo – kaže Islam Makhachev i nastavlja:

– Pokušao je doći do meča protiv McGregora ili Diaza, njih je prozivao, a zaboravio je na mene. Kad god su ga pitali za mene on bi govorio da želi dobro zaraditi. Ali kad se borio protiv Poiriera i Gaethjea tada nije razmišljao o novcu.

Makhachev tvrdi kako je UFC prisilio Brazilca na borbu protiv njega, jer su navodno iz promocije rekli da će priliku dati Michaelu Chandleru.

Odgovori

Back to top button