MMA

Uroš Medić uoči novog UFC-ova nastupa: Najviše me motiviraju – pobjede

Uroš Medić (7-0) se u ožujku sjajnim nastupom protiv Aalona Cruza predstavio UFC-ovoj publici. Srpski borac je prekidom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca i stigao do svoje sedme MMA pobjede.

No ovog vikenda Uroš ponovno kreće u akciju. Medić će u borbi uvodnog programa UFC 266 priredbe u Las Vegasu nastupiti protiv Amerikanca Jalina Turnera.

Uroš je na Aljasku stigao kao student te je tamo počeo trenirati slobodnu borbu. Onda je stigao u Kaliforniju i postao član Kings MMA time.

– Treniram s Marvinom Vettorijem, Gigom Chikadzeom, Beneilom Dariushem, Kelvinom Gastelumom i drugima. Proveli smo mnogo vremena zajedno, a ja sam se dobro pripremio za ovu borbu. Svi su mi pomagali – kaže Uroš Medić i dodaje:
– Master Cordeiro je jako dobar prema meni, a s njim će u mom kutu biti i trener Ryder.

Srpski borac otkrio je koliko mu je u početku bilo teško trenirati, no upornost se isplatila.

– U početku nisam imao novca i bilo mi je teško naći sredstva potrebna za treninge. Moj trener na Aljasci dopustio mi je da treniram besplatno. Mnogo mi je pomogao. Otkako sam otišao u Kings i dalje je uz mene – kazao je Uroš Medić i zaključio:

– Ja sam rođeni pobjednik i ne razmišljam previše o omjeru. Želim što duže ostati neporažen, a najviše me motiviraju – pobjede.

Urošu se nedavno pridružio i brat Dušan koji mu pomaže oko Vloga koji je snimio uoči svog nastupa na UFC 266 priredbi:

Odgovori

Back to top button