MMA

Trener John Kavanagh otkrio moguće McGregorove protivnike u povratničkoj borbi

Oporavak Conora McGregora očito teče po planu kada u njegovom timu već razmišljaju o mogu će protivniku u povratničkoj borbi.

Najveća UFC-ova zvijezda teško se ozlijedila na UFC 264 priredbi.

McGregor je slomio nogu u okršaju protiv Dustina Poiriera te je odmah završio na operaciji.

Irac je nedavno objavio kako će u travnju krenuti s intenzivnim treninzima, a onda bi ga ubrzo mogli ponovno vidjeti u borilištu.

Mnogi su već pokazali interes za borbu protiv Conora, a njegov trener John Kavanagh već razmišlja o mogućim protivnicima.

– Mislim da ne bi imao ništa protiv trilogije protiv Natea Diaza. To bi mogla biti zanimljiva borba, o njoj mnogo razmišljam. Uzbudljiv bi bio i meč protiv Tonyja Fergusona do kojeg nikada nije došlo, a o tome se mnogo govorilo. Vjerujem da bi i Tony ima još toga za ponuditi. On nije ni klasični udarač ni grappler, ta bi borba mogla biti jako zanimljiva – kazao je John Kavanagh te je izdvojio još Dana Hookera i Islama Makhacheva.

Mnogi smatraju kako Conor McGregor više neće biti na onoj razini na kojoj svi pamte. No trener vjeruje kako Notorious ima jaku želju pokazati da je još uvijek najveća zvijezda promocije.

– Priznajem da sam razmišljao što će se dogoditi nakon te ozljede. Oporavak je dug, a Conor je financijski dobro osiguran. Mogao bi otići na svoj otok i uživati do kraja života. No on je i dalje motiviran, te ima jaku želju vratiti se borbama. Po cijele dane je u teretani i razgovaramo o potencijalnim mečevima. želi ponovno osvojiti UFC-ov pojas – zaključio je Conorov trener John Kavanagh.

Odgovori

Back to top button