MMA

Tony Ferguson ne želi trenirati s Charlesom Oliveirom: Možda se jednom ponovno budemo borili

Amerikanac Tony Ferguson i dalje je jedan od najpopularnijih UFC-ovih borac bez obzira na niz od četiri poraza.

El Cucuy je u posljednja četiri nastupa izgubio protiv Justina Gaethjea, Charlesa Oliveire, Beneila Dariusha, te nedavno od Michaela Chandlera.

Slast pobjede zadnji put je okusio u lipnju 2019. kada je bio bolji od Donalda Cerronea.

Ferguson je prije nekoliko dana dobio poziv trenutačno najboljeg borca lake kategorije i donedavnog prvaka Charlesa Oliveire.

Brazilac dobro poznaje situaciju kada borac upadne u nevolje i zareda porazima.

No Tony je odbio ponudu i ne želi trenirati s Oliveirom jer smatra kako to nije dobro, pošto bi se u budućnosti mogli ponovno sresti.

– Chute Boxe je jako dobra dvorana, ali on je u mojoj težinskoj kategoriji. Ja sam jedan od rijetkih koje nije završio, a u taj sam meč ušao uglavnom trenirajući samo jiu-jitsu. Nisam bio tako loš, kao Dustin Poirier koji je samo ležao nepokretno u parteru. Bio sam aktivan i tražio sam kako završiti borbu – kazao je Tony Ferguson i dodao:

– Moram razmisliti, možda bi se u budućnosti ponovno mogli međusobno boriti. Među nama nema nikakve napetosti, ali sada nije vrijeme da zajedno treniramo. Ima nekoliko dvorana kojima bi se mogao pridružiti, a tako ćemo obojica rasti.

Nekoliko dvorana se ponudilo primiti El Cucuya, koji sada može birati. Tony bi se uskoro mogao pridružiti jednoj od njih…

– Javili su mi se iz Jackson-Winka, Syndicate MMA-a, a javio se i John Hackleman. Tu je i UFC-ov Performance Institute. Mnogo je ponuda i opcija, ali još ništa nisam odlučio – rekao je Tony Ferguson i zaključio:

– Mislio sam da mogu sve sam odraditi, a neko vrijeme sam u tom bio uspješan. Sad sam ponovno spreman biti dio nekog tima. Želim li ostati među boljima mora trenirati na visokoj razini.

Odgovori

Back to top button