MMA

Teixeiru zanima samo borba za naslov: Bude li potrebno bit ću spreman uskočiti

Glover Teixeira se nadao kako je nakon pete pobjede u nizu, i to protiv Thiaga Santosa, osigurao borbu za naslov. No brazilski borac zasad neće biti u prilici napasti UFC-ov pojas prvaka u poluteškoj kategoriji.

Naime, najjača MMA promocija je dogovorila dvoboj između poluteškaškog prvaka Jana Blachowicza i Israela Adesanye, vlasnika UFC-ova pojasa u srednjoj kategoriji.

Nakon što je dvoboj prvaka na UFC 259 priredbi dogovoren, ostali borci ostali su zakinuti. Među onima koje smeta takav potez UFC-a je i Glover Teixeira.

– Iz UFC-a su me pitali je li se želim boriti na istoj priredbi kada je meč između Blachowicza i Adesanye. Rekao sam da želim ostati u pričuvi jer me ne zanima niti jedna borba osim one za pojas – kazao je Brazilac i nastavio:

– Spreman sam boriti se protiv prvaka, čak i ako to bude Adesanya, koji je prvak srednje kategorije. Ono u što sam siguran je da će moja iduća borba biti za naslov.

Priprema se kao za borbu i bit će u pričuvi bude li netko otkazao meč.

– Treniram i priprema se kao da ću imati borbu. Malo je kompliciranom jer se pripremam za dva borca. Prihvatiš što ti daju, mislim da bih bio rezerva i da to nisam zatražio, jer sam prvi izazivač. Odgovara mi održavati formu i bude li potrebno bit ću spreman uskočiti – podvukao je Glover Teixeira.

Odgovori

Back to top button