MMA

Stipi Miočiću ponudili borbu protiv Jona Jonesa: Ne znam zašto me nisu izabrali

Američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić je potvrdio kako se ponovno želi boriti. Naime, Stipe je posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada je protiv Francisa Ngannoua izgubio pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Nakon se Ngannou i UFC nisu uspjeli dogovoriti oko nastavka suradnje, promocija je upraznila mjesto prvaka, te organizirala meč između Jona Jonesa i Cyrila Ganea.

Oni će se 4. ožujka u Las Vegasu boriti za tron u teškoj kategoriji.

Lani se mnogo govorilo o mogućem okršaju između Miočića i Jonesa za pojas privremenog prvaka, no od toga nije bilo ništa.

Bilo je mnogo nagađanja kako se Stipe povlači, te više nema namjeru ući u oktogon.

No američko-hrvatski borac je gostujući u emisiji MMA Hour izjavio kako se ponovno želi boriti u UFC-u te otkrio da je pregovarao za borbu protiv Jonesa za upražnjeni naslov.

– Pregovarali smo, ne znam što se dogodilo, htjeli su Ciryla. Bio sam spreman, ali nisam ja taj koji dogovora mečeve, stoga ne znam zašto me nisu izabrali – rekao je Stipe Miočić.

Nedavno je porukom na Twitteru demantirao glasine kako odlazi u mirovinu:

‘Sviđa mi se – 4. ožujka. Mene čeka pobjednik u srpnju’.

A Jones, jedan od najboljih boraca u MMA povijesti, je izjavio kako bi mu više značio meč protiv Miočića.

– Borba koja bi mi najviše značila bila bi protiv Stipe Miočića. To bi bio pravi meč za mene budući da je Stipe najveći teškaš svih vremena – istaknuo je Jon Jones.

Odgovori

Back to top button