MMA

Stipe Miočić komentirao Jonesovu pobjedu u ESPY-ovom izboru za borca ​​godine

Stipe Miočić iznio je svoje mišljenje nakon što je Jon Jones pobijedio u ESPY izboru za borca ​​godine zahvaljujući pobjedi protiv Ciryla Ganea.

Jones se borbama vratio nakon tri godine i u ožujku je ‘submissionom’ u prvoj rundi pobijedio Francuza i osvojio UFC-ov pojas teške kategorije.

Američko-hrvatski borac u studenom se vraća u oktogon na UFC 295 priredbi u Madison Square Gardenu, te će u meču protiv Jonesa pokušati ponovno doći na tron kraljevske divizije.

Za mnoge je to najveća borba u UFC-u ove godine i jedna od najvažnijih u posljednje vrijeme, jer Miočića je najveći teškaš u povijesti, dok je Jones jedan od najboljih MMA boraca svih vremena.

– Dobro za njega, to je sjajno. Radite ono što biste trebali i znate da ćete usput dobiti nekoliko nagrada. Super, već mu se isplatilo, ali to me ne brine. On je pobijedio u toj borbi i to je dobro za njega. No bit će druga priča kada se on i ja sretnemo u oktogonu – kazao je Stipe Miočić i nastavio:

– U svakom se meču osjećaš ugroženo, jer je to borba i nikad ne znaš što će se dogoditi. Ali u isto vrijeme treniram kako bih se pripremio za svaku situaciju i slušam svoje trenere. Jonesu neću dopustiti da diktira što želi raditi, ja ću mu se nametnuti. Učinit ću ono što želim, jer budem li mu to dopustio izgubio sam bitku. Moram voditi glavnu riječ u tom meču, tada su mi mnogo veće šanse za pobjedu.

Odgovori

Back to top button