MMA

Stipe Miočić i Jon Jones neće se boriti na UFC-ovoj priredbi u srpnju?

Prije nekoliko tjedana pojavila se informacija kako bi Jon Jones mogao pojas UFC-ova prvaka teške kategorije braniti protiv Stipe Miočića.

Navodno su obojica pristala na okršaj koji se trebao dogoditi 8. srpnja na UFC 290 priredbi u Las Vegasu.

‘Stipe Miočiću, samo ti, UFC i ja znamo istinu, a to je da si me izbjegavao cijelu 2022. godinu. Sada čujem kako se možda nećemo boriti u srpnju’, napisao je prije mjesec dana Jones na Twitteru, a Miočić mu je odgovorio:

‘Vidimo se u srpnju‘.

Izgleda kako su se pojavili neki problemi, a dozu zabrinutosti iznio je i UFC-ov predsjednik Dana White nakon nedavne UFC 287 priredbe.

– Jon Jones se pojavio, odradio posao na brzinu i zatim nestao – rekao je Dana White, ne skrivajući želju kako bi vrlo rado dogovorio okršaj između Bonesa i Miočića.

A neke informacije u vezi te najavljivane borbe, ESPN-ov novinar Marc Raimondi podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

‘Primijetio sam nekoliko tvitova vezanih za meč između Jonesa i Miočića koja je najavljena za UFC 290 priredbu u srpnju. To je borba koju svi žele, ali neće se dogoditi u srpnju i zasad nije u planu. Mnogo je vjerojatnije da se dogovori negdje za jesen’, napisao je Marc Raimondi.

Stipe se danas ponovno javio na Twitteru.

‘Čudno, prošli mjesec si govorio da sam ja taj koji bježi’, napisao je Miočić u poruci Jonesu.

Odgovori

Back to top button