Boks

Frank Warren vjeruje kako bi Joe Joyce nokautirao Joshuu

Britanski teškaš Joe Joyce ovog vikenda u Londonu boksa protiv Kineza Zhanga Zhileija, te brani pojas WBO-ova privremenog prvaka.

Joyce je veliki favorit u dvoboju protiv Zhileija, koji je lani u kolovozu sudačkom odlukom izgubio protiv našeg Filipa Hrgovića.

Neporaženi Britanac je u karijeri izborio 15 pobjeda, a 14 ih je završio nokautom. A da se radi o opasnom udaraču ističe i njegov promotor Frank Warren.

– Joyce bi nokautirao Joshuu čim bi ga dohvatio, prošao bi kroz njega. Bude li Joshuin tim tražio meč s Joyceom, odmah ćemo to učiniti – rekao je Frank Warren i dodao:

– Joe je WBO-ov izazivač za prvaka i ako se Anthony želi boriti za to mjesto, rado ćemo mu dati priliku. I Joyce se želi boriti protiv Joshue. Neka AJ pogleda snimke nekih Joeovih borbi želi li vratiti nešto samopouzdanja. Joshua u usporedbi s Joyceom uopće nije napredovao od amaterskih dana.

Teško da bi Joshuin promotor Eddie Hearn u ovom trenutku dogovorio AJ-u meč protiv Joyce, jer je to za njegovog boksača veliki rizik.

Vlasnik Matchrooma želi Anthonyju naći nešto lakšeg protivnika kako bi mu pobjeda dodatno popravila samopouzdanje.

Odgovori

Back to top button