MMA

Stipe Miočić i Jon Jones mogli bi se boriti ranije, a Khamzata Chimaeva čeka Nate Diaz?

Predsjednik UFC-a Dana White bio je gost The Pivot Podcasta, emisija je snimana u prostoriji u kojoj se nalaze ploče s mečevima koje najveća svjetska MMA promocija planira organizirati na sljedećim priredbama.

Na društvenim mrežama objavljeno je nekoliko ‘screenshot’ snimaka na kojima se mogu primijetiti zanimljivi dvoboji koje UFC želi ili već je već dogovorila.

Tu se posebno ističe obračun Stipe Miočića i Jona Jonesa, a pločice s njihovim imenom i prezimenom nalazi ispod oznake UFC 277 priredbe koja će se održati 30. srpnja.

Bones je nedavno u poruci na Twitteru obavijestio fanove kako je Stipe traži da se meč održi u rujnu, no čini se kako promocija ima drugi plan.

Na istoj priredbi Derrick Lewis trebao bi se obračunati protiv Sergeja Pavloviča, dok bi se Magomed Ankalaev trebao boriti s Anthonyjom Smithom.

Poznato je i kako bi trebala izgledati UFC 276 priredba koja će se održati 2. srpnja, a koju predvodi okršaj između Israela Adesanye i Jareda Cannoniera u borbi za pojas srednje kategorije.

Na istom eventu Khamzat Chimaev bi se trebao boriti protiv Natea Diaza. Malo čudno, jer je UFC-ov šef nedavno najavio kako bi se Borz mogao obračunati s Colbyjem Covingtonom.

Za istu priredbu najavljeni su mečevi između Seana Stricklanda i Alexa Pereire, te Mieshe Tate i Lauren Murphy.

Odgovori

Back to top button