MMA

Stipe Miočić: Hoću revanš, želim vratiti ono što je moje!

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić (20-4) je prije mjesec dana izgubio UFC-ov pojas teške kategorije u okršaju protiv Francisa Ngannoua. Nekoliko tjedan nije ga bilo u javnosti, a sada se napokon odlučio javiti fanovima i najaviti svoj povratak. Nedavno je objavio fotografiju s treninga te skrenuo pažnju na jednu od ključnih stvari u okršaju protiv Kamerunca. Otkrio je kako krenuo raditi na podizanju svoje tjelesne mase.

Naime, Stipe (105,5 kg) je u obranu naslova na UFC 260 priredbi bio 13 kilograma lakši od Kamerunca. Ngannou je u taj meč ušao sa 119,3 kilograma!

– Želim vratiti ono što je moje. Radim na podizanju mase i pokušavam doći na 113 kilograma. Uoči posljednje borbe imao sam 105 kilograma, jer sam naporno trenirao. Ta mi težina odgovara, ali s dodatnih osam kilograma osjećat ću se jači. On je stvarno velik borac – kazao je Stipe Miočić, te potvrdio kako protiv Ngannoua nema opuštanja:

– Dobro sam se osjeća, a dogovor je bio prepustiti mu prvu rundu. Nisam bio zabrinut jer sam znao kako je tada najjači. Osjetio sam kako je počeo padati i računao sam na još četiri runde. Kada sam ga zahvatio desnom rukom na trenutak sam zastao i on je to iskoristio pogodivši me lijevim krošeom.

Miočić je otkrio kakav mu je plan.

– Hoću revanš protiv Ngannoua, želim vratiti ono što je moje! – istaknuo je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button