Boks

VIDEO Fury najavio kako će pobijediti Joshuu u prve tri runde: Ili ću ti predati borbu

Eddie Hearn, glavni organizator mega borbe za ujedinjenje boksačkih titula između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, najavio je kako bi se do kraja tjedna sve trebalo riješiti, te postići konačan dogovor. I dok timove još uvijek pregovaraju, Joshua i Fury nastavljaju s pripremama, te čekaju odluku. Kralj Cigana je i dalje nestrpljiv, što je već nekoliko puta pokazao.

U posljednjoj objavi na društvenim mrežama prozvao je Francisa Ngannoua te mu poručio kako ga može pobijediti kad god želi. Naravno, morao je spomenuti i svog sljedećeg suparnika.

‘Anthony Joshua je veliki beskorisni klošar, on nije pravi borac već je rezultat ‘hypea’, ‘bodybuilder’, ‘crossfiter’ i veliki ružni se*onja’, poručio je Tyson Fury i dodao:

‘Ako su tu, hajdemo dogovoriti tu borbu, propalico. Razbit ću te, ništa ne može učiniti da se to dogodi. Razuvjeri me! Ja sam broj jedan i ti to znaš.

Nešto kasnije imao je još jednu poruku za svog kolegu.

‘Razmišljao sam AJ. Izdržiš li više od tri runde protiv mene, predat ću borbu dok sam u kutu. Toliko sam samouvjeren da ću te pobijediti u prve tri runde. Ugasit ću te’, podvukao je Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button