MMA

Smith potvrdio kako Miočić i dalje trenira. Hoće li se Stipe uskoro vratiti u oktogon?

Jon Jones je u ožujku za samo 124 sekunde giljotinom svladao Ciryla Ganea i osvojio UFC-ov pojas prvaka teške kategorije.

Nakon priredbe koja se održala u Las Vegasu, Bones je prozvao Stipu Miočića i činilo se kako je na redu nova velika borba.

Neko se vrijeme šuškalo kako bi se njih dvojica mogli obračunati na UFC 290 priredbi u srpnja, no onda je sve utihnulo.

Kasnije se u medijima pojavila informacija kako bi Jon Jones svoju prvu obranu naslova u teškoj kategoriji mogao imati protiv Sergeja Pavloviča.

Stipe Miočić nastavlja trenirati, a to je potvrdio i njegov dobar prijatelj Anthony Smith gostujući u ‘The Schaub Showu’.

– Jones bi vjerojatno izdominirao onog Miočića iz prvog meča protiv Cormiera. Prije nekoliko tjedan bio sam na večeri s Miočićem i on je ogroman. Stipe je nabijen, ima više od 115 kilograma. U vatrogasnoj postaji stalno diže utege, izgleda dobro i snažno – rekao je Anthony Smith i nastavio:

– Stipe i ja nikada ne razgovaramo o borbama, no sada smo cijelu večeru razgovarali o tehnici, radu nogu, kretnjama… Iznenadilo me koliko dobro poznaje sve te stvari. Potpuno je mentalno unutra.

Je li to znak da bi se 40-godišnji bivši prvak teške kategorije uskoro mogao vratiti u oktogon?

Američko-hrvatski borac je posljednju borbu imao krajem ožujka 2021. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez pojasa.

Odgovori

Back to top button