MMA

Sljedeći protivnik Volkanovskom mogao bi biti Ilia Topuria: Borba protiv mene je druga razina

Nakon što je počistio UFC-ovu perolaku kategoriju, prvak Alexander Volkanovski pokušao je osvojiti i naslov u lakoj, no u veljači je jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv Islama Makhacheva.

Australca je potom čekala obrana naslova protiv Yaira Rodrígueza, kojeg je u srpnju svladao prekidom u trećoj rundi. Alexu je to bila peta obrana pojasa UFC-ova prvaka perolake kategorije.

Sada je spreman za novu borbu, a ime koje se često spominje u posljednje vrijeme je gruzijsko-španjolski borac Ilia Topuria.

– Moguć je meč protiv Ilije Topurije, ali jako želim i jedan revanš. Ja sam tu uzvratnu borbu želio imati još ove godine, no Islam Makhachev će se uskoro boriti protiv Charlesa Oliveire. Znam da ima i drugih koji se žele boriti protiv njega. Ove godine sam se želio tri borbe, ali to je sada teško ostvarivo – kazao je Alexander Volkanovski i dodao:

– No ne želim čekati. Mnogo se toga događa oko mene i želim biti aktivan. Ilia je vjerojatno moj sljedeći protivnik, kojeg ne podcjenjujem. On je snažan i izdržljiv, a pokazat ću mu kako je borba protiv mene druga razina.

Odgovori

Back to top button