MMA

Slavni trener ističe: Khabib bi danas uništio Conora

Kad sam vidio da Dustin počinje napadati noge, odmah sam pomislio kako Conor nije postavljen za pravilno blokiranje takvih kickova. Pogotovo takvih udaraca u listove – kazao je Javier Mendez, trener Khabiba Nurmagomedova.

Conor McGregor je prošlog vikenda na UFC 257 priredbi izgubio protiv Dustina Poiriera nokautom u drugoj rundi.

Khabibov trener ističe kako Irac nije bio dobro pripremljen za tu borbu.

– Dustin je dobro podnio udarac kojim je pogodio Conora i tada sam znao da će se neke stvari promijeniti. Ti kickovi bili su dio sjajne Dustinove taktike, dok je Conor loše procijenio, jednostavno nije bio spreman na to. Ne znam kako se nije pripremio za nešto takvo? – pita se Javier Mendez i nastavlja:

– Kada se Khabib borio protiv Gaethjea, svaki sam ga dan podsjećao da će Justin napadati njegove noge. Svaki dan sam mu to govorio. Mislio sam da će Conor biti na to upozoren jer to je vrlo opasno oružje dok borci ne nauče kako to zaustaviti.

A kako bi završio okršaj između Khabiba i Conora ako bi sada ušli u oktogon?

– Uništio bi ga. Khabib je napredovao i bolji je. Danas je bolji nego što je bio onda kada su se borili prije dvije godine. A ne čini mi se baš da je Conor napredovao, možda je malo i nazadovao – podvukao je Khabibov trener Javier Mendez.

Dustin je dobro podnio udarac kojim je pogodio Conora i tada sam znao da će se neke stvari promijeniti. Ti kickovi bili su dio sjajne Dustinove taktike, dok je Conor loše procijenio – kaže Javier Mendez

Odgovori

Back to top button